בקרוב!!!

 שנה עברה מהרגע שהקמתי את מטבח מסעדת קוואטרו וזה מרגיש כה רחוק כי זו הייתה שנה גדושה,אינטנסיבית ומרתקת.
את קוואטרו עזבתי להפתעת רבים כדי לפתוח הפעם באמת מסעדה משלי עם חבריי הטובים חביב ויומי.שלושתנו מדברים באותו סגנון של בישול, לאחר עזיבה קודמת של המקומות עבודה שלנו אנו משוחררים,חופשיים לעשות בדיוק מה שאנחנו רוצים,כמו פרפרים…כך יקראו למסעדה,מריפוסה,פרפר בספרדית.
רצינו תל אביב,קיבלנו קיסריה. התפעלנו משטח המסעדה הקיימת במועדון הגולף בקיסריה, שמענו את קולות האנשים שצמאים באיזור למקומות בילוי,לאוכל טוב,אווירה ושירות,כך שהמיקום נבחר חיש מהר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.