בראוניז שוקולד וגבינה

בראוניז גבינה

מתכון של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
 מתכון מעולה,וממכר,אי אפשר להפסיק לאכול.במיוחד לחג:)

המרכיבים (תבנית מלבנית 33X27):

לבצק:

200 גרם סוכר, 100 גרם חמאה

1 ביצה, 2 כוסות קמח, 1 כפית אבקת אפייה

לבראוניז:

180 גרם חמאה, 200 גרם שוקולד מריר

200 גרם סוכר, 4 ביצים, 1 כפית תמצית וניל

100 גר' קמח תופח, קורט מלח

לשכבת הגבינה:

50 מ"ל חלב, 120 גרם שוקולד לבן

375 גרם גבינה 5%, 1/3 כוס סוכר

4 ביצים, 2 כפות גדושות קמח תפו"א

לפירורים:

1/4 כוס סוכר, 1 כוס קמח

1/2 כפית אבקת אפיה, 25 גרם חמאה, 1 חלמון

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הבצק במעבד מזון.

מרדדים בתבנית ואופים כ-10 דקות.

ממיסים את החמאה בסיר. מוסי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.