עוגת גבינה אפויה עם קצפת ודובדבנים

באופן מפתיע, עם כל אהבתי לעוגות גבינה, במיוחד עוגות גבינה אפויות, עד כה יש בבלוג רק מתכון אחד כזה. אני מרגישה שהגיע הזמן לתקן את המצב, במיוחד לאור העובדה שמדובר באחת עוגות הגבינה המוצלחות, הפשוטות והטעימות ביותר שיצא לי להכין ולטעום. 
היא רכה ואוורירית, כזו שתמיד מצליחה, לא צונחת, לא מאכזבת, תופחת ומזהיבה כמו גדולה, קופצת החוצה מהתבנית, נחתכת חלק, וכל דבר אחר שרק אפשק לבקש מעוגת גבינה אפויה חלומית.
בנוסף היא גם פשוט יפהפיה מושלמת. זהובה מבחוץ ולבנה צחורה מבפנים. מקושטת בשכבת קצפת עדינה ומאותרת במלא דובדבנים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.