ברד בחרמון

החרמון התחיל להתמלא בשלג,אז החלטנו ליסוע לשם כמו עוד אלפי אנשים שיצרו פקק ארוך על ההר המושלג.
אחרי מסע ארוך עד לשער הכניסה,גלשנו על חתיכת פלסטיק גמיש והעפנו כמה ילדים בדרך בעוד גפן מנשנש לו שלג להנאתו.לאחר הגיחה הקצרה לחרמון שלרכבל אין מה לדבר,התור ארוך עד אין סוף,ירדנו במורד ההר חזרה כשבדרך שלפתי כוסות,קשיות ותרכיז לימון והכנתי לנו ברד טעים וסטרילי מלכלוכים…

בדרך חזרה הגענו למסעדת "קצה הנחל",מסעדה לבנונית הקרובה לכנרת קרוב לכניסה של קיבוץ גינוסר.
המסעדה נמצאת בתחנת דלק מה שעושה מעט עוול למקום.
יוסוף הוא השף הצעיר שאחראי על האוכל ומגיש אוכל לבנוני מגוון ולא רק קבב עם חומוס ועוד יותר מפתיע המנות …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.