פרחי מלאווח ממולא בתרד פטריות וגבינה בקלי קלות


פורסם ב-26 במרץ 2009, 13:09


מצרכים

חבילה עלי מלוואח
חצי ק"ג תרד
1 גבינת קוטג
חתיכה גבינה בולגרית
קופסה פטריות
3 בצלים
2 כפות סולת
מלח,פלפל שחור גרוס,קמצוץ אגוז מוקט
1 חלמון
כף שמן
2 כפות מים
כף קצח
אופן ההכנה
לטגן את הבצל
להוסיף את התרד ואת הפטריות והתבלינים
להוריד מהאש להוסיף
קוטג ,גבינה בולגרית,2 כפות סולת
לרדד את המלוואח למלבן לשים 2 כפות מלית
לגלגל , לחתוך ל4 ולהעמיד את הבצק בתבנית

הציפוי-לתוך החלמון להוסיף שמן קצח ומים ולהבריש את הפרחים

לאפות בחום 180 מעלות כ20 דקות
בתאבון



(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.