קיופולו סלט חצילים בולגרי

אימי הכינה כל יום שישי קיופולו סלט שכל הנכדים אוהבים
לקח לי 37 שנה כדי לגלות את כל הסודות.

החומרים הדרושים
3 חצילים בינונים
5 פלפלים אדומים
בצל 1 גדול
5 עגבניות רצוי מאורכות
הוראות הכנה
חצילים-לבחור חצילים קלים, רצוי "בלאדי ",לקלות את החצילים בגריל לדקור כמה דקירות עם מזלג , (יש גריל עגול שקונים בשוק} לקלף מיד את החצילים לשיםבמסננת. לקצוץ אותם עם סכין עץ להוסיף מעט סוכר מלח ולימון והרבה שמן.{אני מוסיפה שמן רק בסוף} חצילים מוצלחים הם חצילים לבנים
פילפלים לשרוף את הפילפלים להכניס בתוך שקית נילון עד שיתקרר, לקלף לחתוך לרבועים קטנים,
אפשר לעשות זאת בתנור לחצות את הפילפלים ולקלות בגריל {אם אין …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.