בריוש שוויצרי

היי לכם!

בטח כולכם או רובכם כבר יודעים שממש בקרוב חוזרת  התכנית "מאסטר שף" לעונה הרביעית שלה…ולמי שלא יודע אז ב1 לינואר תעלה העונה החדשה בקשת 🙂
ולקראת העונה החדשה לקחתי חלק במשימת בלוגרים מובילים ברשת…


הנה סרטון קצר,הצצה ראשונה לאולפן החדש…ותיאור המשימה…

אז כמו שחיים כהן אמר וביקש, הכנתי לכם היום את "המאפה המושלם"," המאפה שמציג אותי בצורה הכי טובה"
המאפה שהחלטתי להכין הוא Brioche Suisse ,בריוש שוויצרי, למי שמכיר ולמי שלא מדובר במאפה בצק בריוש במילוי קרם פטיסייר וניל ופיצפוצי שוקולד……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.