גאלט מקמח מלא ושיבולת שועל במילוי ממרח לוטוס, אגסים ושקדים

קיץ. מוטיבציה לבלות ליד התנור הולכת ויורדת ככל שהמעלות בחוץ עולות.
באופן אירוני ומעצבן מה שלא יורד, לפחות אצלי, זה המוטיבציה לאכול בכלל ולאכול
דברים מתוקים בפרט. מזל שזוהי תקופה של פירות אותם אפשר לשלב באפייה
ולהנות מקינוחים מהירים להכנה וקלילים גם במושגים של השקעת זמן ומאמץ וגם במושגים
של הרגשה בקיבה. מבחינתי גאלט הוא מלך הקינוחים מסוג זה.
ויקיפדיה מלמדת שגאלט הוא מונח כללי בצרפתית המשמש לתיאור סוגים שונים
של עוגות פריכות, עגולות ושטוחות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.