"גבינת" קישואים

עוד אחד מהחידושים שאני שומעת עליהם דרך המטופלים שלי.
מסתבר שזה מתכון שרץ כאש בשדה קוצים באינסטגרם ובפייסבוק ואיכשהו הצלחתי לפספס אותו


מדובר בהכנת מעין גבינה מקישואים, אולם יש גם ואריאציות עם דלעת, גזר, סלק ועוד ועוד


איזו תמונה קיבלתי, נכון?
בכיוון השעון: דלעת שומשום שום וזעתר, קישוא, קישוא שום וזיתים


אה, משתמשים פה בג'לטין.
כזה שמופק מעצמות של בקר או דגים.
יש גם נסיון לטבען את זה ולהשתמש באגר- אגר. מודה שניסיתי ללא הצלחה, אז אני נשארת עם הג'לטין….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.