דג ותפוחי אדמה ברוטב שמנת

מנה פשוטה מאד, משביעה וכייפית

חומרים

4-5 תפוחי אדמה
2-3 פילה דג (לא ממש משנה איזה, אני השתמשתי באינטיאס שהיו לי טריים)
מעט מיץ לימון
1 כף שמן קוקוס/ חמאה
מיכל שמנת מתוקה (אפשר גם חמוצה ואפשר גם שמנת / חלב קוקוס שומני)
מלח, פלפל, אבקת שום ושאר התבלינים שתרצו

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות ומניחים את הדגים המפולטים בתבנית.
זורים מעל מלח, פלפל, מיץ לימון ושמן קוקוס ומשגרים לתנור לכ-10 דקות, או עד שהדגים מוכנים (רואים שהלבינו).
את השלב הזה אפשר לעשות גם יום קודם, או שאפשר להשתמש להכנת המנה הזו בשאריות דג מארוחה קודמת

מכינים את תפוחי האדמה באופן המקובל עליכם.
אני חתכתי לקוביות גדולות והכנסתי לסיר עם ציר דג…

סגור לתגובות.