‫דג מוקפץ ברוטב בצל ירוק ושום‬

‫מנה פשוטה מאוד להכנה, שהדבר היחיד שיכול לקלקל אותה הוא שימוש בדג קפוא שהופשר אך לא יובש כהלכה לקראת הבישול. עדיף כמובן להשתמש בדג טרי ולייבש אותו היטב לפני שמקמחים אותו, אבל אם משתמשים בדג קפוא צריך להקפיד עוד יותר על ייבוש יסודי. החומרים ל-4 מנות: 3 כפות שמן 400 גרם דג ים איכותי, חתוך […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫סאנוק, בלוג על אוכל תאי‬ )

סגור לתגובות.