דג ממולא / גפילטע פיש של סבתא חנה

כילדה אהבתי לאכול באופן מאוד משונה וסלקטיבי. בקר, למשל, שהיום לא עובר יום בלי שאנגוס בו בצורה זו או אחרת, לא סבלתי. אולי כי מה שהכרתי היה פאלש פילה מכובס ו”סטייק עין” קפוא בטוסטר אובן עד שהיה סולייתי…
מה שכן אהבתי היה גפילטע פיש עם חזרת, קורקבנים וכבדי עוף מדיום רייר עם מלא פלפל שחור.

כשאמא שלי רצתה לפנק אותי היתה מתקשרת להודיע מתי יהיו גפילטע ישר מהסיר.
אז חילצתי את המתכון האהוב עלי ובנדיבותי הרבה אני משתפת עם העולם ככתבו וכלשונו*:
גפילטע פיש

לתערובת הדגים
(להכין יום או כמה שעות לפני הבישול)
IMG_20180328_061518
  • 1.5 ק"ג נטו קרפיון טחון פעם אחת עם העור והעצמות*, הראשים חצויים לחוד

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.