דלועים ממולאים בכל טוב

בעודי מתבונן בערמת הדלועים הכתומים , ניסיתי להבין מדוע לכל ה*#*#$#
האמריקאים לוקחים דלעת ענקית והופכים אותה לפרצוף של שד מפחיד – בחגיגות
"ליל הקדושים" (ההלו-ווין).
ויקיפדיה לא עזר הפעם , ולמען האמת הדבר היחיד שעניין אותי – הוא במה אני
הולך למלא את הדלועים המגניבים האלו , שנראים כאילו מכשפה גידלה אותם .

מאחר והיה מדובר בארוחת ערב, לא התכוונת להעמיס יותר מידי עם בשר , לכן הלכתי על
הכי קרוב – עדשים שחורים .
עדשים שחורים הם אחד התחליפים המצוינים לבשר והערכים התזונתיים שלהם – מצוינים.
טעמם ממש בשרי , מתבשלים בקלות ושומרים על צורתם לאחר הבישול.

מצרכים:
מישהו ממשפחת הדלועים : דלורית , …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.