דלורית, פטריות ואבוקדו במילוי אורז בר וירקות

כשהתחלתי לכתוב את הבלוג לפני קצת יותר משנתיים, רוב המתכונים בו היו של אוכל אמיתי. במהלך הזמן "התבשלתי" יחד עם הארוחות והגעתי למסקנה שאני יותר אוהבת ונהנית לאפות מאשר לבשל. לגילוי המרגש הזה הייתה השלכה מיידית על תוכן "המרכיב הסודי" שהפך להיות מתוק בערך ב- 80% מהפוסטים שאני מעלה. זה כמובן לא אומר שהפסקתי לבשל ארוחות (בכל זאת צריך לאכול משהו), ומדי פעם תמצאו כאן מתכונים בוגרים שאמורים לאזן את המתיקות המשתלטת.
את המתכון הזה הכנתי במסגרת שיתוף פעולה עם חברת שטראוס. הדגש היה על ארוחה בריאה ומזינה, לכן מילאתי שלל דברים חלולים כמו דלורית ופטריות, כולל משהו אחד לא הכי קונבנציונלי – אבוקדו, בתערובת אורז …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.