דלעת עם תרד וקנמון ושיתוף פעולה

את גלי רולוף הנדל "פגשתי" באחת מפינות הפייסבוק בהן אני מסתובבת.
שוחחנו לנו על ענייני תזונה המשותפים לעיסוקים של שתינו ואז היא שיתפה אותי בכך שהיא מוציאה ניוזלטר אחת לחודש והזמינה אותי לקחת בו חלק.
עניתי שאשמח, כמובן וחשבנו לנו זמן מה על אפשרויות למתכונים שונים.
לגלי היה חשוב שזה יהיה משהו שמתאים לעונה, למזג האוויר ושיהיה בו איכות מחממת.
המתכון הזה נבחר!
הוא התפרסם גם אצלה בפייסבוק מוזמנים להכיר וליהנות גם!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.