והפעם קינוח: עוגת מוס קפואה מחומרים מפתיעים

אני צוברת לי מתכונים שנראים לי מעניינים ומגיע רגע כלשהו בו יש לי את הזמן, או את הפניוּת בראש, או את המוזה לנסות אותם. בד"כ אלה יהיו דברים מתוקים, מעין מאפים, ובד"כ גם בלי קמח (חיטה לפחות).

הפעם החלטתי להכין עוגת מוס קפואה טבעונית, מהסוג שמסתובב הרבה ברשת באתרים ייעודיים, כמו זה של שירלי בר, או המתכון הזה שפעם מישהי קישרה בדף קבוצת הפייסבוק שלי (ולקח לי מלא זמן למצוא אותו). גם לאורי מאיר צ'יזיק יש מתכון דומה.


חומרים


לבסיס: כוס אגוזי מלך ושקדים (אפשר לגוון פה לעוד סוגים, כמו קשיו, מקדמיה ועוד)
1/2 כוס קוקוס טחון
מעט מלח (לא חובה. אני אהבתי את הזץ המלוח שהגיע מדיי פעם)
8-10 תמרים
2 כפות פשתן טחון
אולי יה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.