וריאציה על ביף בורגיניון

או כמו שאומרים בתוכניות תחרויות הבישול בטלוויזיה – “קבל השראה מהמנה”. אז היה לי  בשר לבישול ארוך, ורציתי תבשיל שאינו מכובס, ושניתן לאכול אותו בכף (כמו שאני אוהבת). אז ככה נולד מרק ביף ים תיכון.

IMG_20150128_161813
לקחנו:

  • 1/2 ק”ג בשר (לא שמן מידי ונטול סחוסים – אגוז, שייטל, כף, כתף).  בלינק הזה תמצאו את מפת הפרה עם הסבר מפורט על כל נתח.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.