חיתוכיות חלבה אגוזים (טבעוני)

חיתוכיות עשירות בטעמים ומרקמים בצק פריך על בסיס שמן וטחינה מעליו מפזרים חלבה מסולסלת קוצצים כמה סוגי אגוזים לפי הטעם האישיהפיסטוקים  הוסיפו טעם וצבע נהדרים לא הייתי מוותרת עליהם בהרכב האגוזיםלאחר האפייה "משקים" את החיתוכיות בסירופ מייפל (הסוג שאתם אוהבים וטעים לכם) מחכים בסבלנות רבה (כי…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.