חרדל ודבש בקטנה

אחד המאכלים המעובדים שהכי קל להכין בעצמכם בבית הוא רוטב לסלט. הגרסא הביתית היא גם טעימה הרבה יותר, ללא ספק.
אם עוד לא השתכנעתם שכדאי לכם להכין רוטב לסלט בבית, זכרו שרטבים תעשייתיים מכילים כל מיני חומרים מייצבים ומשמרים כדי לשמור על הרוטב לאורך זמן – שלא יתקלקל, שהשמן לא יפרד ויצוף למעלה, שהרוטב יישמור על מרקם נכון… רוטב ביתי אפשר להכין במהירות הבזק ובכמויות קטנות, לפי החשק. את מה שלא מסיימים שומרים במקרר לפעם הבאה, ואם הרוטב נפרד פשוט מנערים את הצנצנת (בידוע שהרוטב הכי טעים מוכן בצנצנות ריבה משומשות ומנוקות ששמרתם בארון למטרה זו בדיוק).
למעשה אין אף סיבה טובה לקנות רטבים מוכנים לסלט, חוץ …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישול בזול )

סגור לתגובות.