פשטידת פיצפוצי אורז וגבינות

קיץ, כמה חם! ואנו מחפשים להכין ולאכול מאכלים קלים יותר ולכן אני משתפת במתכון קליל וטעים מאוד הגורף המון מחמאות. השילוב בין פיצפוצי האורז לבצל המטוגן ולגבינות יוצר טעם נהדר, הקצפת הביצים יוצרת תפיחה קלה לבלילה , השילוב של הציפוי עם הגבינה המגוררת והפירורים יוצר פריכות נעימה מעל וכך אנו מקבלים פשטידה שונה ומעניינת .
מומלץ להגיש עם סלט רענן .

פיצפוצי אורז וגבינות
תבנית אינגליש קייק /תבנית תבנית 23*13 עמוקה

המצרכים:
4 כוסות פיצפ

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.