טארטלט תפוחים, קוקוס ודבש

בפוסט הקודם סיפרתי לכם על שיתוף הפעולה המתוק שהיה לי עם נטלי. באותו יום הכנו לא רק עוגות בחושות שמעולות ביום יום, אלא גם שני קינוחי רושם שיכולים לככב השנה בארוחת החג שלכם. בחרנו דווקא בטארטלטים, כי סוף סוף הצלחתי לאתר ולרכוש רינגים אובליים משגעים שחיפשתי בכל מקום ולא הייתי מוכנה לוותר. רוב הסיכויים שאתם פחות משוגעים ממני, אז תוכלו להכין את המתכון הזה בתבניות עגולות רגילות של טארטלטים או בכלל כטארט גדול וחגיגי אחד. עכשיו בואו נודה, תפוח ודבש הם לא בדיוק חומרי גלם שנותנים השראה אינסופית, ואפשר לקטר בקשר לזה, או לנסות בכל זאת למצות את הפוטנציאל הטמון בהם בתוספת נחמדה של למשל קוקוס. אני אקדים ואומ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.