טארט באונטי כשר לפסח ללא אפייה

השנה לא אהיה בארץ בפסח. אני מוותרת על הגפילטע והארוחה הכבדה לטובת מאכלים מזרחיים צבעוניים וחריפים והנופים המהממים של ווייטנאם, עם דגש חזק על ירוק ותכלת. כמובן הטיול יהיה קשור קשר הדוק לאוכל, ואני מאחלת לעצמי שהדבר המוכר היחיד שאפגוש בדרכי יהיה אורז. אני מחפשת חוויות קולינריות וטעמים חדשים, ומשהו אומר לי שעשיתי את הבחירה הנכונה. אבל לא אעזוב בלי לחלוק איתכם מתכון של עוגה שווה שהייתי מכינה לארוחת הסדר אם הייתי נשארת בארץ.
יותר נכון טארט….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.