טארט מישמשים וקרם שקדים

טארט משמשים וקרם שקדים

זהו,רשמית הקיץ כבר פה וחגיגת המישמשים התחילה! ריבות,עוגות,טארטים…עכשיו זה הזמן!
היום נתענג על טארט מישמשים עם קרם שקדים,או במילים אחרות מה קורה כשהחמצמצות של המישמש פוגש את המתיקות של הקרם שקדים 🙂
אז שלושה דברים יש לנו לעשות: 1- לבחור מישמשים לא בשלים מדיי אך לא קשים מדיי,2-להכין תחתית בצק פריך חלומי ו3-להכין קרם שקדים מתקתק וטעים.



החומרים לתבנית טארט קוטר 22 (עדיף מתפרקת)

חומרים לבצק:

150 ג קמח
1 קורט אבקת אפיה
75 ג חמאה רכה
75 ג סוכר
1 ביצה
כף מים (רק לפי הצורך)

חומרים לקרם שקדים:

75 ג חמאה רכה
75 ג אבקת סוכר
100 ג שקדים טחונים
2 ביצים
כמה טיפות של תמצית שקדים

כ 8-9 מישמשים חצויים לש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.