טראפלס שוקולד-תפוזים

האתגר של מנטקה כשמו הוא מאתגר אותי ואת חבריי בלוגרים על בסיס חודשי עם חומרי גלם שונים ומשונים. הפעם נבחר תפוז, ובזכותו הייתה לי הארה. קבלו אותה: אם אתם לא יודעים מה לעשות עם חומר גלם כלשהו, פשוט תסחטו / תקצצו / תקווצ'צ'ו אותו, תערבבו עם שוקולד ותכינו טראפלס. 100% הצלחה מובטחת, כי עם הסוכריות האלה פשוט אי אפשר לטעות.
וזה לא שתפוז הוא כזה חומר גלם מאתגר. היו כבר גרועים ממנו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.