כבד קצוץ צמחוני

פורסם ב-26 בינואר 2015, 13:28 במדור סלטים
 
מתכון פשוט וטעים שקיבלתי וטעמתי אצל רבקה אלג'ם
ומאז מככב במטבחי
אפשר להכין אותו עם עדשים חציל או עם אפונה,
הפעם הכנתי עם עדשים
מצרכים
שתי כוסות עדשים מבושלות או אפונה מבושלת מקופסא או קפואה
שלושה בצלים סגולים מטוגנים בשתי כפות שמן זית
כוס אגוזים
שתי ביצים קשות
מלח,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים במגימיקס ולקצוץ.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.