כרעי עוף צלויות ברוטב תפוזים,דבש וסויה

בקערת הפירות הצטברו המון תפוזים שמשום מה לאף אחד לא התחשק לאכול,חיפשתי במה אפשר לשלב אותם ,חוץ מעוגה.
שיטוט מהיר בספרי הבישול שלי העלה בגורל את המתכון הזה.
מומלץ בחום,המתכון של אבי ביטון האלוף!!!

 למתכון:
6 עד 8 כרעיים
כוס מיץ תפוזים
שלושת רבעי כוס סויה
4 שיני שום כתושות
2 כפות סילאן או דבש
ג'ינג'ר מגורר,2 כפיות
פלפל צ'ילי קצוץ…..אני לא שמתי!
2 כפות רוטב טריאקי
כף גדושה חרדל דיז'ון
כפית פלפל שחור גרוס

 להשרות את העוף כמה שיותר,עדיף לילה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.