כששבועות נגמר, תאכלו עוגת תפוחים בקרמל

אני לא אשקר.
אם תשימו מולי עוגת גבינה עכשיו- אני אוכל אותה.
למרות שביומיים (אני מתכוונת שבועיים) האחרונים אני מפוטמת היטב במאכלי חלב, החל מקישים ירקרקים, ועוגות גבינה קרות ואפויות שלהן הייתי נסיינית (או עבד) נאמנה, אני עדיין, לא אתנגד לעוגת גבינה. בעיקר אם היא אפויה ודחוסה.
מה לעשות, עוגות גבינה הן העוגות האהובות עליי, ומאפים חלביים, בעיקר שמרים ומלוחים הם הז'אנר החביב עליי, ולכן שבועות הוא ה- חג וממנו לא נמאס לי.
אז אכלנו מלא פיצה ופסטה וגבינות
והפיצה הייתה גולת הכותרת בעיניי (כמובן)
וקינחנו בעוגת גבינה מהממת, שסתם, אילתרתי לה קישוט קטן וצנוע

לפוסט המלא>>

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בלוג אוכל וצילום מזון | טולטולים )

סגור לתגובות.