לאנץ' בוקס 2 – סלט קוסקוס

השני בסדרת האוכל שלוקחים לעבודה. 
הפעם זה היה די קל ואף משהו שאימצנו בבית.



את החלק של הבשר הפעם הכינותי מראש כמו בתיה עוזיאל, בבישול איטי בווקום. 
בחרתי בחזה עוף כחלק שאין בו עצמות והבעייתיות שבו היא שהוא נוטה להתייבש כאשר מבשלים אותו יתר על המידה. לכן בישלתי אותו בשקית קוקי בתוך סיר מים חמים בתנור בטמפרטורה נמוכה (עוד על שיטת הבישול בקישור המצורף באחד הפוסטים הקודמים). 
למי שמתעצל לפתוח את הקישור, אסביר בקצרה שהבישול בשקית שומר על עסיסיות העוף מחד, אין בישול יתר מכיוון שהטמפרטורה נמוכה ולא מגיעה למצב רתיחה ולהתפרקות הטעמים וגם מאפשר אחר כך לאחסן במקפיא ולשמור על המרקם ועל ה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.