לביבות גזר

חנוכה אולי כבר נגמר, אולם לביבות מבחינתי אפשר לאכול לאורך כל השנה.
אז לא נורא אם לא עמדתי בקצב השנה ולא פרסמתי את המתכון הזה במהלך חג החנוכה, נכון?
מקסימום תכינו היום, או בעוד שבוע או חודשיים. או בחנוכה הבא.
המתכון הזה פשוט יצטרף לשלל מתכוני הלביבות שיש אצלי בבלוג, כי כל פעם צריך לגוון עוד קצת.



[הכנתי בחג גם את גביניות הכרובית האהובות עליי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.