פשטידת תירס ופלפלים טבעונית

לאחרונה החלטתי להחזיר לבלוג מתכונים של אוכל אמיתי. מי שמלווה את "המרכיב הסודי" מהקמתו, או לפחות במהלך השנים האחרונות, בוודאי שם לב לשינויים שחלו בבלוג. בהתחלה האהבה שלי לקונדיטוריה דחקה החוצה כל דבר שלא כלל מרכיב מתוק או בצקי. אחר כך ההתעניינות שלי בטבעונות צמצמה את מלאי המתכונים המתוקים לאלה שלא כוללים מרכיבים מן החי. והשאיפה שלי לאורך חיים מאוזן, ותחזוקת מידת המכנסיים הקיימת, דורשת ממני (ודחוף!) להתחיל להתייחס למשהו אחר חוץ מקינוחים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.