לחם בטטה

לחם בטטה
1 קג קמח לבן
30 גרם שמרים טריים
25 גרם מלח
500 מ״ל מיים
1 בטטה גדולה
אופים את הבטטה שלמה בקליפתה בחום 200 מעלות עד לריכוך מלא. מקררים.
לשים את כל מרכיבי הבצק 5 דקות.מוסיפים את הבטטה ולשים עוד 5 דקות. מתפיחים במשך שעתיים
יוצרים 2 כיכרות לחם ומתפיחים כחצי שעה, מכניסים לתנור בחום 200 מעלות, שופכים על תבנית בתנור שתי כוסות מיים ואופים במשך 50 דקות.
ניתן לשמור חלק מהבטטה,לרדד את הבצק,להניח חתיכות בטטה,לקפל וליצור כיכרות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.