מרק דלעת ו- ערמונים

זו דלעת ערמונים.
לא כזו….

לא, לא דלעת ערמונים…

דלעת + ערמונים

חומרים

פיסת דלעת- רגילה- בגודל הרצוי והמצוי לכם
בצל גדול
4-5 שיני שום
2 גזרים
פיסת ג'ינג'ר נאה (לפי טעמכם)
כ-200 גרם ערמונים (או 2 חב' של המוכנים בואקום)
ציר עצמות/ מים
1-2 כוסות חלב קוקוס
1 כף שמן קוקוס
כף מלח גס, מעט פלפל שחור גרוס, 1 כפית כורכום, אגוז מוסקט מגורד, אסטרגלוס מיובש (אם יש לכם)
אופציונלי: מעט כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

חותכים את הדלעת לחתיכות גסות, כך גם את הגזר, בצל, שום וג'ינג'ר

מניחים בסיר עם ציר עצמות/ מים בגובה הרצוי לכם- לקבלת מרק סמיך או דליל יותר, כראות עיניכם

מביאים לרתיחה, כשרותח מקטינים את האש, מוסיפים את כל התבלינים שרו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.