לחם פיסטוק-חלבה עם ציפוי שוקולד לבן

אחת הגלידות האהובות עליי היא גלידה בטעם פיסטוק, חלבה ושוקולד. יש כזאת למשל ב- "אייסברג", ואני מוכנה לעבוד שם רק בשביל שתהיה לי גישה יומית לדבר הנפלא הזה. כשמנטקה הודיעו שחומר גלם חדש במסגרת האתגר החודשי שלהם יהיה פיסטוק, היה לי ברור שלא משנה מה אכין, בקינוח הזה לצד הגיבור הראשי יככבו שני שחקני משנה – חלבה ושוקולד. יש גם מרכיב סודי נוסף שמשדרג את טעמו הסופי של הלחם – הל. זה הזמן לציין שלא מדובר בלחם אמיתי במובן הקלאסי של לשים עליו פרוסת גבינה צהובה ועגבניה או לנגב איתו חומוס. זאת בעצם מעין עוגה בחושה, פחות מתוקה ובמרקם טיפה דחוס יותר – כזה שמחייב כוס קפה או תה בצד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.