מאפה מלאווח בציפוי ירקות

לפני שנעבור למתכון הרשו לי להתחיל בתזכורת משמחת וטעימה אודות חוברת המתכוניםאותה הישקתי בימים אלה עם חברתי היקרה אריאלה פיקסלר אלון מהבלוג: בישול בקצב הסלסה ,המוצעת לרכישה במחיר 35 ש"ח+5 דמי משלוח והנה קישור לרכישה : חוברת מתכונים חגיגיתהמתאימה לכל חג ושבת. לרכישה דרך העברה בנקאית ניתן לכתוב לי למייל: [email protected]

טוב שיש מלאווח במקפיא ומדוע? משום שכאשר רוצים להשתמש בו אין צורך להפשירו והוא מקבל באהבה טעמי מלוח ומתוק. כבר פירסמתי מתכון מוצלח של מלאווח במלית כבדים פטריות וערמונים הפעם בחרתי לצפותו בבצלים, קישואים, פלפלים מטוגנים ולעטר בצלפים וברצועות עגבניות מיובשות.
והנה דוגמא לשימו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.