תבשיל קינואה, דלעת ובשר טלה

מאחר ונשאר לי לא מעט בשר מזרוע הטלה ההיא, החלטתי להכין ממנו תבשיל משובח נוסף

חומרים

1-2 כפות שמן קוקוס
פיסת דלעת
בצל גדול
נתחי בשר טלה שנותרו מבישול קודם (אפשר גם "חדשים" או להמיר בנתחי בקר/ עוף)
1 כוס קינואה
2 כוסות ציר עצמות/ מים
חופן חמוציות
מלח, קארי, אבקת שום

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל והדלעת.
חותכים את נתחי הבשר לנתחים קטנים

שוטפים היטב את הקינואה, או משתמשים בקינואה שהושרתה לכמה שעות/ לילה במים.

בסיר רחב מחממים את שמן הקוקוס ומזהיבים את הבצל.
מוסיפים את פיסות הדלעת ומערבבים היטב במשך 5-7 דקות, עד שהדלעת דיי מתרככת

מוסיפים את התבלינים ואת נתחי הטלה וממשיכים לערבב לעוד כמה דקות.
מוסיפים את הקינואה לערבוב ל…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.