מאפה עם קמח תירס, גבינת גאודה ועגבניות מיובשות

חג שבועות מתקרב, והפעם אני רוצה להתחיל את מרתון המתכונים האישי דווקא ממשהו מלוח. ככה, לשם שינוי. קודם כל כי הבאתי מאיטליה מלא עגבניות מיובשות מעולות, אבל נמאס לי לאכול אותן סתם ככה. אז מן הסתם הדרך הטובה ביותר לסיים אותן היא לשלבן במתכון.
חוץ מזה יצא לי לא מזמן לבקר בסדנה במשק יעקבס בכפר הרא"ה – המקום מקסים, חנות הגבינות והלחמים מטריפה, ויש גם יריד בשבועות! מפה לשם, יצאתי עם חתיכה חמודה של גבינת גאודה שלהם שגם דרשה לממש את יעודה בתוך מאפה נימוח וזהוב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.