מאפינס דלעת פיקנטי

או כמו שהקטנה שלי קראה לזה "שניצל".
אל תשאלו אותי למה, כי אין פה בכלל בשר או עוף ואין לו בכלל צורה של שניצל…
משהו בטעם ובריח הזכיר לה את השניצלים שאני מכינה…
אולי כי אני מכינה אותם עם קמח קוקוס, אולי…
אולי כי היה בתערובת בצל אפוי שנתן טעם מעניין, אולי…
בכל אופן כך היא כינתה את המאפינס האלה

חומרים

2 דלעות ערמונים (הקטנות, הירוקות כהות) (וכן, אפשר לשנות ולהחליף)
1 בצל סגול גדול (כן, אפשר גם לבן)
כמה שיני שום, טריות או אפויות
3 ביצים
2 כפות קמח קוקוס (כן, אפשר משהו אחר)
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית מלח
אופציונלי: כמה עגבניות מיובשות

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.