מה יכול להיות יותר טוב משוקולד?

או: פיננסטייר שוקולד וחלבה

אני מטורפת על שוקולד. מה שנקרא שוקוליסטית.

שוקולד אצלי זה ממש צורך ולא אחת אני מוצאת את עצמי עם חשק בלתי נשלט לשוקולד שחייב לבוא על סיפוקו, בד"כ באמצעות בראוניז או עוגת שוקולד אפויה. במקרים בהם נדרש סיפוק מיידי יותר לצורך אני מסתפקת בפיתה ממולאת בקוביות שוקולד מריר שאני שורפת על הגז.

עם כל האהבה שלי לשוקולד, אני ממש לא מוכנה לאכול שוקולד מכל סוג. שוקולד חלב למשל אני לא אוכלת בכלל ומעולם לא שילבתי אותו באפייה שלי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.