מוס שוקולד מריר

הפתעתי אתכם, נכון?
מה לי ולזה?
אולם אם נסתכל על זה באמת, הרי מוס הוא חיבור בין ביצים מוקצפות (אוכלים בהחלט), שמנת מוקצפת (אוכלים גם, בעיקר שמנת של פעם עם % שומן גבוהים) ושוקולד איכותי (ברור שאוכלים).
נכון בד"כ מוסיפים סוכר. אפשר מבחינתי להוסיף מעט, או לא להוסיף כלל (במיוחד אם השוקולד ממותק קצת).
אפשר גם להוסיף סוכר טוב "יחסית" (כל סוכר הוא סוכר בסופו של דבר……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.