מי שמע על עוגת שיש לבנה?

בימים ההם, כשנסיוני הקולינרי שאף למטה, התבייתתי על עוגה נפלאה מהספר "עוגת השבוע" של פסקל פרץ, עמוד ראשון, כמדומני. מצאתי שיטה משלי להכנת העוגה והיא צלחה. לפיכך דבקתי בדרכי, גם אחרי שלמדתי את הדרכים המקצועיות בעולם האפייה שטענו אחרת.
מדובר בעוגת שיש בחושה.
המתכון קורא למרגרינה, אני המרתי בחמאה.
המתכון קורא להקצפת חמאה עם סוכר במיקסר ואני המסתי את החמאה במיקרו וטרפתי פנימה את הסוכר בעזרת מטרפה ידנית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הבלוג של פאי לימון )

סגור לתגובות.