מלח זה מלח

אם אני אתן לאבא שלי מלח שחור או מלח מוזהב,הוא יגיד לי שלא מפסיקים להמציא שטויות ולמה צריך את זה-מלח זה מלח,הוא מלוח,נותן טעם וזהו,כמו שהוא לא מבין איך אפשר לשלם על ארוחה במסעדה טובה כ-500 שקלים,אוכל,זה אוכל.

אבל כמו בכל דבר,אם יורדים לעומק הפרטים,מגלים עולם ומלואו.כל מלח עם המינרלים הייחודיים לו
מלח ים אטלנטי,שנאסף בשיטות מסורתיות,הוא כמו לאכול פיצוחים,נותן טאץ' קראנצ'י ומשלים טעמים במנות באלגנטיות,
מלח שחור נותן רושם להשלמת מנות,כך גם המלח הורוד שמגיע היישר מהרי ההימלאיה ומלח כחול איראני,ישנו גם את מלח מלדון עדין מאוד במרקמו והרשימה לא נגמרת.

לאחרונה נחשפתי לסדרת מלחים תוצרת כחול לבן של "424" מים…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.