מרקחת תפוחים ואפרסקים



באיחור אופנתי, אני מפרסמת סוף סוף את המתכונים שכבר פורסמו לפני מספר שבועות במדור וואלה!אוכל.
כן, למי שמצמץ ופספס, יש לי טור שבועי בוואלה. אתם מוזמנים לברך אותי 🙂
הפעם אני מביאה לכם מתכון למרקחת פירות במתיקות עדינה, עם כמות מתונה מאוד של סוכר לעומת ריבות וקונפיטורות וגם קלה מאוד להכנה.

הצעת הגשה נפלאה היא למרוח שכבה נדיבה על לחם טרי או להוסיף ליוגורט לארוחת בוקר טעימה ובריאה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.