מרק ירוק- לבן

אמא שלי הייתה אצלי ונתנה לי רעיון להכין מרק ירוק.
בדיוק קיבלתי את משלוח הירקות מהחווה במרחביה והיו דברים שלא נכנסו למקרר, כך שהשארתי אותם בחוץ כדי להכין מהם מרק באמת.
אני יודעת שקצת מתחמם כבר, אולם בכ"ז עוד קצת קריר בערבים ובבקרים, כך שאני לגמרי עוד יכולה לאכול מרק- ואתם?
מה גם שזה נראה לי הרגע האחרון להכין מרק מכל מיני שורשים שודאי ייעלמו להם עם העונה…

חומרים

2 שורשי סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
2-3 לפתות
2-3 קולרבי
2 בצלים
2 תפוחי אדמה
6 קישואים בהירים
פיסת שורש ג'ינג'ר
פיסת שורש כורכום טרי
4-5 שיני שום
2 כפות שמן קוקוס
כפית זרעי כמון
כף מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 עלי דפנה

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל. מחממים שמן…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.