מרק 'כל מה שנשאר במקרר'

יום שלישי אצלי הוא היום בו מגיעים הירקות מהחווה ולכן אני משתדלת עד יום זה לחסל את מרבית מה שיש לי במקרר כדי לפנות מקום לדברים החדשים.
במיוחד בחורף, כשיש הרבה ירוקים שתופסים ימבה מקום במקרר (אח"כ בבישול הם מצטמצמים כמובן…).

בוקר קר, מה יותר פשוט וטוב ממרק, נכון?

חומרים

2 כפות שמן קוקוס
3 בצלים
כמה שיני שום שבא לכם
פיסת דלעת גדולה
חבילת סלרי עלים
ראש ברוקולי
סלסילת פטריות לבחירתכם
חופן פטרוזיליה טרייה
מלח, כורכום, פיסת ג'ינג'ר

 אופן ההכנה

קוצצים את הבצלים, פורסים את השום, שוטפים היטב את הסלרי ומקצצים את גבעוליו.
מפרקים את הברוקולי לפרחים ולגבעולים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.