מתכון לבריוש

מתכון לבריוש
כהרגלי אתן קצת הסברים  לפני שנגיע לעיקר:)
אז ככה: בריוש,Brioche בצרפתית הוא מאפה צרפתי עשוי מבצק שמרים עשיר במיוחד, שתכולת הביצים והחמאה הגבוהה שבו מעניקה לו פנים רך ואוורירי. לבריוש קרום כהה, מוזהב ומבריק מהברשת ביצים או לעתים ביצים בתוספת חלמונים. ניתן לאפות אותו כלחם או כמאפה אישי. כיום יש הממלאים אותו במילויים שונים, מתוקים או מלוחים.



קיימים המון מתכונים שונים של בריוש וניסיתי לא מעט…התוצאות היו טובות יותר וטובות פחות……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.