ניפוח סוכר

בזמן האחרון ההתעסקות שלי עם סוכר צוברת תאוצה והפעם נועם,שהוא חבר טוב של חבר טוב,הגיע למסה בשביל להפליא בביצועיו בשביל שנחכים ונתנסה בניפוח סוכר.המיכשור שמצריך ניפוח סוכר הם מנורת חימום ומשאבה של לחץ דם שמתפקדת מצוין למטרה זו.הרעיון הראשוני כמובן היה להתנסות בכדור סוכר סטייל ה"פברז'ה",מה שיצרנו זה כלי קיבול א-סימטרי שנראה כמו אגרטל,דק דק עד כדי שקיפות שאותו מילאנו בקרם פטיסייר,פסיפלורה,קציפת קוקוס ושטרוייזל.
מעטה הסוכר נשבר בקלות,נשאר פריך ונעים לאכילה וכל קונספט הקינוח הוא שילוב מעניין ומסקרן ביותר.עכשיו נשאר לחשוב באיזה צורות ליצור את מעטה הסוכר,במה למלא ולפתח את ניפוח הסוכר אף צעד אחד קד…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.