נתחי דג ברוטב אסיאתי משהו

מנה ממש פשוטה להכנה, כמו כל הכיוון האסיאתי.
רק צריך לדאוג שכל החומרים מוכנים כבר כשמתקינים את המנה ואז הכל יחסית מהיר.
איזה דג?
איזה שרוצים. אני מעדיפה דגי ים והיה מוסר ים אצל מוכר הדגים, הוא פילט אני חתכתי לנתחים.

חומרים

דג מפולט (לבחירתכם)
קצת מלח ים גס
מיץ לימון
1-2 כפות שמן קוקוס
בצל ירוק (גדול, או כמה קטנים)
כמה שיני שום
פיסת ג'ינג'ר
כמה פטריות (שוב, לבחירתכם: שמפיניון, פורטובלו, שיטאקי ואחרות)
1-2 כפות רוטב סויה
1-2 כפות רוטב דגים (לא חובה, בעיניי משדרג)
כ 1/2 כוס חלב קוקוס שומני

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.