סיור עשבים בהרי ירושלים

3 שבועות אחרי שהייתי בירושליים המושלגת,חזרתי לאיזור,בשביל להצטרף לסיור עשבי האיזור,בהדרכת השף משה בסון,בעל מסעדת אקליפטוס,אותה מסעדה של שנות ה80-90,אותה פתח מחדש לא מזמן.
משה בסון הוא מעין שף תנכ"י,מבשל מהרגש ומשתמש בתוצרת האיזור,מכיר כל עשב,פרח ודרדר.
בסיור נכחו גם כן מאיר בולקה,צלם,בלוגר ובעל המגזין אוכל האינטרנטי-עיתונאוכל וגם דודי עברי בעל מחלבת עברי,מחלבה המייצרת גבינות עירקיות.
התחלנו מהסטף-משה מסביר על יד קנדי המשקיף ממרחק ועל פסנתר רובינשטיין,חלקת יער בה הוטמן אפרו של הכנר ארתור רובינשטיין במקום שצופה לכל האיזור ואף עד לים.
שדות החוביזה אין סופיות מסביב ובשביל משה זו אספקה שלא נגמרת מ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.