סלט אצות מזרח רחוק מזרח קרוב

סלט אצות (צילום: istockphoto ,istockphoto)



ככה נראה סלט מזרחי 🙂 





דרושים ל 4 מנות:


רבע כוס אצות ארמה
מנגו קשה או גזר
5 עלי נענע
חבילת גרגיר
אבוקדו, קלוף וחתוך לקוביות
4 זיתי קלמטה
כף ג'ינג'ר טרי מגורר
כף שמן זית
מיץ מליים או לימון אחד




אופן ההכנה:
1. שוטפים את כל הירקות.

2. משרים את האצות במים פושרים לרבע שעה, שוטפים היטב ומייבשים במסננת.

3. מקלפים בקולפן ג'וליאן את המנגו או הגזר לרצועות דקיקות, קוצצים את עלי הנענע והגרגיר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: avitality סדנאות בישול בריא )

סגור לתגובות.