סלט שובב צבעוני של הקיץ המאוחר




המצרכים
הדרושים לכמות של 4 סועדים:

חצי
כרוב סגול
כוס
פטרוזיליה
כוס
נבטי חמנייה
חצי
אבוקדו (אם יש לכם מזל…כי בעונה זו הוא חסר)
גזר
50
גרם טופו אורגני
כפית
פלפל שחור
1
לימון ליים
כף
שמן זית
חצי
כפית מלח גס אטלנטי

אופן
ההכנה:

שוטפים
וקוצצים קטן את הכרוב והפטרוזיליה, מגוררים את הגזר במגררת "גוליאן" לקבלת חוטי גזר, 
את
הטופו חותכים לקוביות, מעבירים לקערה את כל המצרכים, מוסיפים את הנבטים,אבוקדו
בקוביות ללא הקליפה, תבלינים , מיץ מלימון ליים ושמן הזית, מערבבים ונהנים.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: avitality סדנאות בישול בריא )

סגור לתגובות.